Home page Zoeken
top

VWG-Meijendel → Nieuws

(12-11-2018)

Foutmeldingen Google Maps opgelost


Update 12 november 2018
Na enig gepuzzel werken de kaarten van Google maps op deze site weer naar behoren, de migratie naar versie 3 is succesvol verlopen.

Kijk bijvoorbeeld het overzicht van kavels en tellers via deze link.

Dankzij deze 'upgrade' lopen alle verbindingen tussen bezoekers en de server nu overal op de site over een beveiligde verbinding (https://).


foutmelding kaart
Het witte vlak kan worden weggeklikt, de tekst blijft staan.

Sinds vandaag, 24 aug 2018, worden de kaarten van Google die op deze site worden gebruikt, niet altijd meer goed weergegeven.

De kaart op zich is wel goed, maar is 'verduisterd' en er verschijnt een foutmelding "This page can't load Google Maps correctly." Over de kaart staat "For development purposes only" afgedrukt. Het blok met de foutmelding kan worden weggeklikt via de 'OK' knop, de tekst blijft op de kaart staan.

Dit ligt niet aan uw computer!
De reden is dat nog steeds een versie van Google Maps wordt gebruikt die bijna 10 jaar geleden bij het opzetten van de site de juiste was. Maar die versie is al enige tijd verouderd. Tot op heden kon een dergelijke melding worden omzeild, maar Google heeft daar nu een stokje voor gestoken. Uw webmaster (D.B.) moet dus uitpluizen hoe de nieuwste versie moet worden geïmplementeerd. Dat kan enige tijd gaan duren, dus gaarne de foutmelding zolang maar voor lief nemen.